Езиков център „Britannia“

ВИДОВЕ ОБУЧЕНИЯ

Курсовете по Английски език по нива са насочени към изграждане на основата на Вашите граматически и лексикални познания, както и към развиване на умения за комуникация в реални ситуации от ежедневието. Целта е постигане на лекота и непринуденост на изказа, която ще Ви помогне да изразявате по-ясно и уверено себе си и своите мисли.

Курсовете са подходящи както за студенти, така и за работещи хора;

Занятията са максимално практически насочени;

Обучението се провежда в малки групи , което запазва фокуса върху индивидуалните потребности на всеки курсист;

Приятна и уютна атмосфера, която предразполага да учите с удоволствие;

Модерно оборудвани учебни зали;

Интерактивни методи на обучение;

Опитни и квалифицирани преподаватели;

В процеса на обучение се ползват най-новите учебни системи на водещите издателства като Cambridge University Press, Oxford, Pearson Longman, Express Publishing и др., както и разнообразни допълнителни материали;

Освен конкретните езикови познания, нашият курс ще Ви помогне да се докоснете и до специфичните особености на британската култура и нрави;

Текущи тестове, проследяващи индивидуалния напредък на всеки курсист;

Сертификат: След финален изпит всеки курсист получава удостоверение за успешно преминато ниво.

Умението да се разговаря свободно е практически най-важната цел, която преследва всяко едно езиково обучение. Дори и най-богатите граматически и лексикални познания биха били безполезни, ако не се чувствате уверени да ги приложите на практика.

За да развием комуникативните Ви умения, ние организираме разговорни курсове за нивата от Pre-intermediate до Advanced. Разнообразните аудиовизуални и текстови материали на съвременна и актуална тематика ще Ви помогнат да развиете и обогатите езиковите си умения с упражнения за говорене, четене и слушане с разбиране, ролеви игри, разиграване на реални ситуации. По време на занятията се работи както индивидуално, така и групово.

Разговорните курсове могат да се комбинират с курсовете по общ, бизнес и специализиран английски.

Курсът ще Ви помогне:

Да подобрите своята увереност при общуване;

Да развиете комуникативните си умения;

Да общувате с лекота и непринуденост;

Да подобрите своето произношение;

Да изградите собствен стил на изразяване;

Да разширите лексикалните си познания.

Детайли за курса

Групи: 4-6 човека;

Нива: А2-B1 и B2-С1;

Продължителност: 30 учебни часа;

Място на провеждане: офис Езиков център “Britannia”

Курсът по бизнес английски език е подходящ, както за начинаещи, така и за хора с добри познания по езика. Целта на курса е да помогне на всеки да изгради специфичните умения, необходими за комуникация в работна среда. По време на обучението Ние ще Ви помогнем да представяте по-добре себе си и да комуникирате уверено в международна бизнес среда. Курсът по бизнес английски цели да подобри начина, по който си служите с езика по време на своите професионални изяви, както и да изгради у Вас стил и маниер на комуникация, отговарящ на общоприетите норми в света на бизнеса. Курсът подготвя за международно признатите изпити Cambridge Business English Certificates (BEC – Preliminary, Vantage & Higher).

Нашите курсове ще Ви помогнат:

Да усвоите лексиката и граматиката присъщи на деловата комуникация;

Да водите пълноценни разговори на работното място;

Да се научите да водите ефективна бизнес кореспонденция;

Да изнасяте свободно презентации на английски език;

Да водите бизнес преговори с партньори от целия свят.

Детайли за курса

Групи: до 8 човека;

Нива: A1 – С1;

Продължителност: 80 учебни часа

броят уч.ч. може да варира в зависимост от групата;

Място на провеждане: офис Езиков център “Britannia”

Сертификат: издава се след издържан изпит;

Индивидуалната форма на обучение по английски език е подходяща, когато се нуждаете от ускорено придобиване на знания в кратки срокове, когато Ви предстои пътуване в чужбина; изпит за придобиване на определен сертификат или просто желаете да постигнете по задълбочени, специализирани познания по конкретния език.

Избирайки индивидуална форма на обучение, Вие получавате:

Адаптиран учебен план, спрямо персоналните Ви изисквания;

Предимството да учите с вашето собствено темпо и ритъм;

Удобството да избирате най- подходящия за Вас ден и час;

Вниманието на преподавателя, изцяло фокусирано към Вас;

Възможност да използвате посочена от Вас учебна система.

Тъй като всяко индивидуално обучение е уникално и има своята специфика, затова можете да се свържете с нас, за да Ви предложим конкретна оферта, спрямо целите на Вашето обучение.

Детайли за курса

Нива: Starter – C1 Advanced;

Продължителност: по желание на курсиста.

Място на провеждане: офис Езиков център “Britannia”

Сертификат: издава се след издържан изпит;

Цена: 20 лв. на учебен час за общ английски език/ 25 лв. на астрономически час(60 мин.) или фиксирана такса за ниво на обучение,платима на една, две или три вноски.

Голяма част от учениците завършващи 12-ти клас избират като втори задължителен зрелостен изпит по предмет по избор английски език.

За повечето от тях форматът на изпита изисква по-сериозна подготовка, която не винаги получават в училище и за това имат нужда от допълнителна работа с преподавател, за да могат успешно да вземат матурата по английски език.

Правилната стратегия към формата на изпита е от изключително значение, за да може да се постигне максимален резултат.

Курсът ни за подготовка за матура по английски език е разработен и съобразен изцяло с указанията на МОН. В часовете се работи по всеки един от отделните компоненти на изпита. Преподавателят прави анализ на допуснатите грешки на всеки един от участниците в групата, за да могат да се избегнат последващи подобни грешки.

С помощта на преподавателите ни, учениците се научават правилно да тълкуват отделните задания; да обмислят добре избора на верните отговори, както и да планират оптимално времето, с което разполагат за самия изпит. Попълването на пропуските, както и допълването на знанията им е един от основните ни фокуси.

ПРОБНА МАТУРА ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.

Ниво: B2 Upper Intermediate;

Дата на провеждане: по Ваше желание;

Продължителност: 4 астрономически часа;

Цена: 80 лв.

Усъвършенствате познанията си по английски, без да се съобразявате с фактори като време и място на провеждане на курсове;

не губите време в придвижване;

разполагате с всички необходими ресурси във виртуалната класна стая;

избирате сами дните и часовете на занятията.

Защо онлайн обучение по английски език в Езиков център “Britannia”

Онлайн обученията ни не са на запис, а в реално време с преподавател на живо;

учите индивидуално и следваме собственото Ви темпо;

необходимо е да имате интернет връзка и учите от всяка точка на света;

виждате преподавателя и можете да комуникирате с него благодарение на платформата ни за дистанционни обучения;

разполагате със запис от всяко проведено занятие;

можете да ползвате системата за обучение 24/7, възползвайки се от допълнителните материали за упражнение.

Иновативно онлайн езиково обучение, съобразено с Вашите нужди

В натовареното и динамично ежедневие невинаги ни остава достатъчно време да посещаваме традиционни езикови курсове в присъствена форма. За щастие развитието на технологиите в последните години откри пред нас страхотната възможност да Ви предложим ефективно решение на този често срещан проблем.

Представете си езиково обучение, което можете да проведете, независимо къде се намирате в момента. От удобния диван в дома Ви, от хотелската стая, в която сте отседнали при поредната командировка, а защо не и от пейката в близкия парк. Такова обучение вече е възможно с виртуалната класна стая на нашата онлайн платформа.

Онлайн обучение във виртуална класна стая е също толкова ефективно, колкото тези на място, с тази разлика, че при онлайн обучението липсва ограничаващото изискване да присъствате физически в класната стая.

 

Какво представлява виртуалната класна стая

Все повече хора предпочитат онлайн обучението заради предимствата, които предоставя. Определено дистанционната форма на обучение е чудесна алтернатива на традиционните курсове.

ВИДЕО КОНФЕРЕНТНА ВРЪЗКА

Посредством видео конферентна връзка Вие виждате и чувате Вашия преподавател на живо, в реално време.

ИНТЕРАКТИВНА БЯЛА ДЪСКА

Дава възможност за споделяне на разнообразни учебни ресурси, чрез множество инструменти за създаване, редактиране и представяне на учебното съдържание.

АРХИВ

Видеозапис на учебните сесии позволява да преглеждате тяхното съдържание толкова пъти, колкото Ви е необходимо, за да преговорите и усвоите преподадения материал.

ИНТЕГРИРАН ЧАТ

Дава възможност да изпращате и получавате текстови съобщения през цялото времетраене на учебната сесия.

ИНТЕРФЕЙС

Лесен и интуитивен интерфейс, осигуряващ гладка и безпроблемна работа със системата за онлайн езиково обучение.

 

Все повече хора предпочитат онлайн обучението заради множеството предимства, които то предоставя на своите потребители. Предимства, които го превръщат в чудесна алтернатива на традиционните езикови курсове. Ще споменем само няколко от тях:

УСЪВЪРШЕНСТВАТЕ

своите езикови познания по иновативен и модерен способ, използван от най-утвърдените световни университети и образователни институции.

СПЕСТЯВАТЕ ВРЕМЕ

защото не се налага да се придвижвате в двете посоки, да престоявате в досадни задръствания или да търсите къде да паркирате.

НЕ ПРОПУСКАТЕ ЗАНЯТИЯ

при възникване на някои от най-често срещаните непредвидени обстоятелства като спешна командировка, леко заболяване и други, които възпрепятстват физическото присъствие на място.

БАЛАНСИРАТЕ

оптимално своите лични, семейни, служебни и образователни ангажименти.

ПОЛУЧАВАТЕ

24-часов, неограничен достъп до виртуалната класна стая с видеа от проведени от Вас уроци както и множество допълнителни материали за упражнение, специално подбрани от нашите преподаватели и конкретно съобразени с Вашите образователни нужди.

За да учите онлайн с преподавател е необходимо-лаптоп/стационарен компютър или таблет,микрофон и слушалки,добра интернет връзка

еЗИКОВИ ПРОГРАМИ

Видео обучения английски език
Britannia Pre-school

ЗА 4, 5 И 6-ГОДИШНИ ДЕЦА В ПРЕДУЧИЛИЩНА ВЪЗРАСТ

Tя е специално разработена, за да подготви децата от детската градина за „летящ старт” в английския език. Програмата цели да въведе децата плавно в „морето“ от думи и граматика на английския език ,в произношението и  буквичките на езика. За всяка възраст се работи по отделна програма с видео и игри, като по този начин те неусетно се увличат от езика и се подготвят за сериозната граматика, която им предстои в училищна възраст.

 
Britannia Juniors

1-4 КЛАС

Програмата Britannia Juniors е за най-малките ученици, които се обучават по следните системи-Family and Friends на Oxford University Press,Academy Stars на Macmillan или Power Up на Cambridge. Те включват занимателни текстове, игри, песни, практически и разговорни часове. Уроците са разпределени тематично, чрез коeто се изгражда началната база на основните понятия в английския език,както и задължително въвеждане на транскрипция и азбука. Диалозите спомагат за въвеждането на децата в комуникацията, с която се развива способността им да общуват свободно. Занимателните упражнения за слушане развиват умението слушане с разбиране, с помощта на които те свикват с мелодиката и интонацията на английския език.

Britannia Teens

5-8 КЛАС

Програмата Britannia Teens се провежда по следните учебни системи –Next Move  на издателство Pearson Longman, Eyes Open на Cambridge или Owm It на Cambridge. Те са съобразени с интересите на съвременните тинейджъри. Съдържат фото-разкази, проекти и съвременни поп хитове, с помощта на които лесно се усвоява практическия английски език. Специалните комуникативни упражнения стимулират дискусиите и спомагат за усвояване на фразовите глаголи. Текстовете представят съвременната английска и американска лексика. Проектите стимулират креативното мислене на английски език. Акцентира се върху комуникацията чрез устни диалози в групи. Системите предлагат и специални упражнения за слушане, както и преговорни разделни тестове, чрез които се затвърждава наученото и се допълва основата.

Britannia High School

9-12 КЛАС

Програма Britannia High School е за гимназиални ученици, които се обучават по следните учебни системи- Solutions на Oxford University Press,Focus на Pearson Longman,Gateway to the World на Macmillan или High Note на Pearson Longman с акцент върху развиването на комуникативните способности чрез многобройни упражнения за разговор. Систематично комбинирани упражнения за развиване на четирите основни умения – четене с разбиране, слушане с разбиране, писане и говорене. Интензивно усвояване на съвременната лексика. Дискусионни часове, които чрез възпроизвеждане на реални ситуации, имитират автентичния английски разговор. Упражнения за интонация и произношение. Засилен игрови елемент, който провокира мисленето на английски език. Системите дават стабилна граматична подготовка за академичните нива на сертификатите на Кеймбридж.

Britannia Adults

ЗА ВЪЗРАСТНИ

Програмата Britannia Adults е разработена специално за възрастни, които желаят да учат английски език.
Вероятно искате да знаете какво включваме в категорията възрастни? Имаме предвид тези от Вас, които вече не ходят на училище. Това са курсовете за студенти, за хора в пенсия, за домакини, за тези, които работят и за безработни.
Курсовете за възрастни в Britannia English SchooL предлагат гъвкави схеми на обучение, чрез които Вие избирате времето и интензивността на курса!