Видове обучения в Britannia

Курсове по общ английски език

Курсовете по Английски език по нива са насочени към изграждане на основата на Вашите граматически и лексикални познания, както и към развиване на умения за комуникация в реални ситуации от ежедневието. Целта е постигане на лекота и непринуденост на изказа, която ще Ви помогне да изразявате по-ясно и уверено себе си и своите мисли.

 Курсовете са подходящи както за студенти, така и за работещи хора;

Занятията са  максимално практически насочени;

Обучението се провежда в малки групи , което запазва фокуса върху индивидуалните потребности на всеки курсист;

Приятна и уютна атмосфера, която предразполага да учите с удоволствие;

Модерно оборудвани  учебни зали;

Интерактивни методи на обучение;

Опитни и квалифицирани преподаватели;

В процеса на обучение се ползват най-новите учебни системи на водещите издателства като Cambridge University Press, Oxford, Longman, Express Publishing и др., както и разнообразни допълнителни материали;

Освен конкретните езикови познания, нашият курс ще Ви помогне да  се докоснете и до специфичните особености на британската култура и нрави;

Текущи тестове, проследяващи индивидуалния напредък на всеки курсист;

Сертификат: След финален изпит всеки курсист получава удостоверение за успешно преминато ниво.

 

Разговорен Английски език

Умението да се разговаря свободно е практически най-важната цел, която преследва всяко едно езиково обучение. Дори и най-богатите граматически и лексикални познания биха били безполезни, ако не се чувствате уверени да ги приложите на практика.

 За да развием комуникативните Ви умения, ние организираме разговорни курсове за нивата от Pre-intermediate до Advanced. Разнообразните  аудиовизуални и текстови материали на съвременна и актуална тематика ще Ви помогнат да развиете и обогатите езиковите си умения с упражнения за говорене, четене и слушане с разбиране, ролеви игри, разиграване на реални ситуации. По време на занятията се работи както индивидуално, така и групово.

 Разговорните курсове могат да се комбинират с курсовете по общ, бизнес и специализиран английски.

Курсът ще Ви помогне:

Да подобрите своята увереност при общуване;

Да развиете комуникативните си умения;

Да общувате с лекота и непринуденост;

Да подобрите своето произношение;

Да изградите собствен стил на изразяване;

Да разширите лексикалните си познания.

Детайли за курса

Групи: 4-6 човека;

Нива: А2-B1 и B2-С1;

Продължителност: 30 учебни часа;

Място на провеждане: офис Езиков център “Britannia”

Бизнес Английски

Курсът по бизнес английски език е подходящ, както за начинаещи, така и за хора с добри познания по езика.  Целта на курса е да помогне на всеки да изгради специфичните умения, необходими за комуникация в работна среда. По време на обучението Ние ще Ви помогнем да представяте по-добре себе си и да комуникирате уверено в международна бизнес среда. Курсът по бизнес английски цели да подобри начина, по който си служите с езика по време на своите професионални изяви, както и да изгради у Вас стил и маниер на комуникация, отговарящ на общоприетите норми в света на бизнеса. Курсът подготвя за международно признатите изпити Cambridge Business English Certificates (BEC – Preliminary, Vantage & Higher).

 Нашите курсове ще Ви помогнат:

Да усвоите лексиката и граматиката присъщи на деловата комуникация;

Да водите пълноценни разговори на работното място;

Да се научите да водите ефективна бизнес кореспонденция;

Да изнасяте свободно презентации на английски език;

Да водите бизнес преговори с партньори от целия свят.

Детайли за курса

Групи: до 8 човека;

Нива: A1 – С1;

Продължителност: 80 учебни часа 

броят уч.ч. може да варира в зависимост от групата;

Място на провеждане: офис Езиков център “Britannia”

Сертификат: издава се след издържан изпит;

Индивидуално Обучение

Индивидуалната форма на обучение по английски език е подходяща, когато се нуждаете от ускорено придобиване на знания в кратки срокове, когато Ви предстои пътуване в чужбина; изпит за придобиване на определен сертификат или просто желаете да постигнете по задълбочени, специализирани познания по конкретния език.

Избирайки индивидуална форма на обучение,  Вие получавате:

Адаптиран учебен план, спрямо персоналните Ви изисквания;

Предимството да учите с вашето собствено темпо и ритъм;

Удобството да избирате най- подходящия за Вас ден и час;

Вниманието на преподавателя, изцяло фокусирано към Вас;

Възможност да използвате посочена от Вас учебна система.

Тъй като всяко индивидуално обучение е уникално и има своята специфика, затова можете да се свържете с нас, за да Ви предложим конкретна оферта, спрямо целите на Вашето обучение.

Детайли за курса

Нива: Starter – C1 Advanced;

Продължителност: по желание на курсиста*

Място на провеждане: офис Езиков център “Britannia”

Сертификат: издава се след издържан изпит;

Цена: 15 лв. на  учебен час за общ английски език.

Предимствата на онлайн езиковото обучение

Все повече хора предпочитат онлайн обучението заради множеството предимства, които то предоставя на своите потребители. Предимства, които го превръщат в чудесна алтернатива на традиционните езикови курсове. Ще споменем само няколко от тях:

 УСЪВЪРШЕНСТВАТЕ

своите езикови познания по иновативен и модерен способ, използван от най-утвърдените световни университети и образователни институции.

 СПЕСТЯВАТЕ ВРЕМЕ

защото не се налага да се придвижвате в двете посоки, да престоявате в досадни задръствания или да търсите къде да паркирате.

 НЕ ПРОПУСКАТЕ ЗАНЯТИЯ

при възникване на някои от най-често срещаните непредвидени обстоятелства като спешна командировка, леко заболяване и други, които възпрепятстват физическото присъствие на място.

 БАЛАНСИРАТЕ

оптимално своите лични, семейни, служебни и образователни ангажименти.

ПОЛУЧАВАТЕ

24-часов, неограничен достъп до виртуалната класна стая с видеа от  проведени от Вас уроци както и множество допълнителни материали за упражнение, специално подбрани от нашите преподаватели и конкретно съобразени с Вашите образователни нужди.

 За да учите онлайн с преподавател е необходимо-лаптоп/стационарен компютър или таблет,микрофон и слушалки,добра интернет връзка

 

Подготовка за матура по английски език

Голяма част от учениците завършващи 12-ти клас избират като втори задължителен зрелостен изпит по предмет по избор английския език.

За повечето от тях форматът на изпита изисква по-сериозна подготовка, която не винаги получават в училище и за това имат нужда от допълнителна работа с преподавател, за да могат успешно да вземат матурата по английски език.

Правилната стратегия към формата на изпита е от изключително значение, за да може да се постигне максимален резултат.

Курсът ни за подготовка за матура по английски език е разработен и съобразен изцяло с указанията МОН. В часовете се работи по всеки един от отделните компоненти на изпита. Преподавателят прави анализ на допуснатите грешки на всеки един от участниците в групата, за да могат да се избегнат последващи подобни грешки.

С помощта на преподавателите ни, учениците се научават правилно да тълкуват отделните задания; да обмислят добре избора на верните отговори, както и да планират оптимално времето, с което разполагат за самия изпит. Попълването на пропуските, както и допълването на знанията им е един от основните ни фокуси.

За да можем да сме Ви максимално полезни, сме разработили различни варианти за подготовка за матурата по английски език.

Ако искате да проверите подготовката Ви за матурата по английски език, бихте могли да направите пробна матура дистанционно. В специалната ни разработена платформа за онлайн обучения, вече имате възможност за онлайн подготовка и проверка на текущите Ви знания. Получавате линк, от който можете да направите изпита в удобно за Вас време и място. След това получавате подробна информация по имейл за резултата от пробната матура, корекция на всички компоненти, както и рецензия от преподавател.

 

ПРОБНИ МАТУРИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ОНЛАЙН

Вариант 3

Ниво: B2 Upper Intermediate;

Дата на провеждане: по Ваше желание;

Продължителност: 4 астрономически часа;

Цена: 35лв.

 

Защо да изберете онлайн обучението?

Усъвършенствате познанията си по английски, без да се съобразявате с фактори като време и място на провеждане на курсове;

не губите време в придвижване;

разполагате с всички необходими ресурси във виртуалната класна стая;

избирате сами дните и часовете на занятията.

Защо онлайн обучение по английски език в Езиков център “Britannia”

Онлайн обученията ни не са на запис, а в реално време с преподавател на живо;

учите индивидуално и следваме собственото Ви темпо;

необходимо е да имате интернет връзка и учите от всяка точка на света;

виждате преподавателя и можете да комуникирате с него благодарение на платформата ни за дистанционни обучения;

разполагате със запис от всяко проведено занятие;

можете да ползвате системата за обучение 24/7, възползвайки се от допълнителните материали за упражнение.

Иновативно онлайн езиково обучение, съобразено с Вашите нужди

В натовареното и динамично ежедневие невинаги ни остава достатъчно време да посещаваме традиционни езикови курсове в присъствена форма. За щастие развитието на технологиите в последните години откри пред нас страхотната възможност да Ви предложим ефективно решение на този често срещан проблем.

Представете си езиково обучение, което  можете да проведете, независимо къде се намирате в момента. От удобния диван в дома Ви, от хотелската стая, в която сте отседнали при поредната командировка, а защо не и от пейката в близкия парк. Такова обучение вече е възможно с виртуалната класна стая на нашата онлайн платформа.

Онлайн обучение във виртуална класна стая е също толкова ефективно, колкото тези на място, с тази разлика, че при онлайн  обучението липсва  ограничаващото изискване да присъствате физически в класната стая.

 

Какво представлява виртуалната класна стая

Все повече хора предпочитат онлайн обучението заради предимствата, които предоставя. Определено дистанционната форма на обучение е чудесна алтернатива на традиционните курсове.

ВИДЕО КОНФЕРЕНТНА ВРЪЗКА

Посредством видео конферентна връзка Вие виждате и чувате Вашия преподавател на живо, в реално време.

ИНТЕРАКТИВНА БЯЛА ДЪСКА

Дава възможност за споделяне на разнообразни учебни ресурси, чрез множество инструменти за създаване, редактиране и представяне на учебното съдържание.

АРХИВ

Видеозапис на учебните сесии позволява да преглеждате тяхното съдържание толкова пъти, колкото Ви е необходимо, за да преговорите и усвоите преподадения материал.

ИНТЕГРИРАН ЧАТ

Дава възможност да изпращате и получавате текстови съобщения през цялото времетраене на учебната сесия.

 ИНТЕРФЕЙС

Лесен и интуитивен интерфейс, осигуряващ гладка и безпроблемна работа със системата за онлайн езиково обучение.

 

Britannia Pre-school

за 4, 5 и 6-годишни деца в предучилищна възраст

Tя е специално разработена, за да подготви децата от детската градина за „летящ старт” в английския език. Програмата цели да въведе децата плавно в „морето“ от думи и граматика на английския език ,в произношението и  буквичките на езика. За всяка възраст се работи по отделна програма с видео и игри, като по този начин те неусетно се увличат от езика и се подготвят за сериозната граматика, която им предстои в училищна възраст.

Britannia High School

За деца 9-12 клас

Програма Britannia High School е за гимназиални ученици, които се обучават по учебната система Solutions на Oxford University Press с акцент върху развиването на комуникативните способности чрез многобройни упражнения за разговор.  Систематично комбинирани упражнения за развиване на четирите основни умения – четене с разбиране, слушане с разбиране, писане и говорене. Интензивно усвояване на съвременната лексика. Дискусионни часове, които чрез възпроизвеждане на реални ситуации, имитират автентичния английски разговор. Упражнения за интонация и произношение. Засилен игрови елемент, който провокира мисленето на английски език. Системата дава стабилна граматична подготовка за академичните нива на сертификатите на Кеймбридж.

Britannia Juniors

За деца 1-4 клас

Програмата Britannia Juniors е за най-малките ученици, които се обучават по системата Family and Friends на Oxford University Press.. Тя включва занимателни текстове, игри, песни, практически и разговорни часове. Уроците са разпределени тематично, чрез коeто се изгражда началната база на основните понятия в английския език,както и задължително въвеждане на транскрипция и азбука. Диалозите спомагат за въвеждането на децата в комуникацията, с която се развива способността им да общуват свободно. Занимателните упражнения за слушане развиват умението слушане с разбиране, с помощта на които те свикват с мелодиката и интонацията на английския език.

Britannia Adults

За възрастни

Програмата Britannia Adults е разработена специално за възрастни, които желаят да учат английски език.
Вероятно искате да знаете какво включваме в категорията възрастни? Имаме предвид тези от Вас, които вече не ходят на училище. Това са курсовете за студенти, за хора в пенсия, за домакини, за тези, които работят и за безработни.
Курсовете за възрастни в Britannia English SchooL предлагат гъвкави схеми на обучение, чрез които Вие избирате времето и интензивността на курса!

Britannia Teens

За деца 5-8 клас

Програмата Britannia Teens се провежда по учебната система Next Move  на издателство Pearson Longman, съобразена с интересите на съвременните тинейджъри. Съдържа фото-разкази, проекти и съвременни поп хитове, с помощта на които лесно се усвоява практическият английски език. Специалните комуникативни упражнения стимулират дискусиите и спомагат за усвояване на фразовите глаголи. Текстовете представят съвременната английска и американска лексика. Проектите стимулират креативното мислене на английски език. Акцентира се върху комуникацията чрез устни диалози в групи. Системата предлага и специални упражнения за слушане, както и преговорни разделни тестове, чрез които се затвърждава наученото и се допълва основата.

+359 888 170 018

Светлин Видев

britannia@abv.bg